Nei til EU blir nei til Norge

NTB melder i dag:

Nye bilskilt med norsk flagg på blå bunn til venstre for nummeret blir for sterk kost for norske EU-motstandere.

Nå trykker Statens vegvesen opp nøytrale klistremerker for å skjule flagget og N’en.

Det blå feltet til venstre på bilskiltene er vanlig i Europa, men da med EU-stjernen rundt bokstaven for nasjonalitet. Denne likheten har fått norske EU-motstandere til å se rødt, og flere har nektet å ta imot de nye skiltene som ble innført 1. november, skriver Vårt Land.

Derfor tilbyr trafikkstasjonene hvite klistremerker som kan plasseres over det blå feltet, fordi det ikke er påbudt med norsk N på bilen så lenge bilen ikke forlater Norge.

Enten er dette noe oppspinn, eller så er det “Fjols mot EU” som er på ferde. Akk o ve!

De nye kjennemerkene er ikke en EU-tilpasning. Det er et krav i henhold Wien-konvensjonen, nedsatt av FN i sin tid, for å samordne kjennemerker, trafikkregler, skilt og signaler i veitrafikken. Også Kina er med.

EU-landene følger også denne konvensjonen, men de må i stedet for nasjonalflagget bruke EU-flagget eller -symbolet (stjerner i ring) øverst i det blå feltet på venstre side. Både EU-land og ikke-EU-land har nasjonalitetsbokstaven i hvitt nederst i det blå feltet.

Norge har altså, som utenforland, et henorsk, rødt, hvit og blått flagg på kjennmerket. Nå er altså det feil (sender feil signal?) og må boikottes, fordi det likner på de internasjonalt standardiserte skiltene som også EU-land har? Hallo?


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Nei til EU blir nei til Norge”

 1. Vidar Halvorsen avatar

  Jo’a .. men du må huske på at her i norge er vi så unike, at bare tanken på at vi skal ha noe som kan ligne på internasjonal tilpasning er å regne som farlig. Nesten spedalsk, faktisk.
  Tross alt er vi nordnemm et eget folkeslag i verden. med egen genetikk, egen tankegang, særegen geografi og .. vel.. vi er jo bare spesielle. Faktum er at hadde det ikke vært for den spesielle SNILLHETEN vår,så hadde vi jo
  1) tatt tilbake Jämtland og Härjedalen
  2) tatt tilbake grønnland
  3) sluppet det internasjonale samfunnet inn på oss
  4) enda værre – blitt internasjonale
  5) værst – godtatt at vi IKKE er så spesielle..

  Nei… det beste er nok at vi lager en mur rundt landet, jmf Israel eller Kina … gjør utlendinger ( selv de vi er kritisk avhengige av) om til 99’de klasse innbyggere, fremhever innavl og incest som et verktøy for å bevare vår egenart, og ellers bare håper på at olja aldri tar slutt…. for da har vi INGENTING…..:P

  … hva mener du jeg drar’n for langt ? ..
  – Remember the alamo ? .. nope.. but lets take back Jämtland og Härjedalen!!

 2. Rambukk avatar

  Kanskje det burde utstedes hvite klistreetiketter som kan brukes til å dekke over alle EU-tilpasningene i lovverket..

  Lurer på om nei-siden begynner å gå tom for argumenter.

 3. Alf Ivar avatar

  Dette lukter det SV og SP av. Man kan undres på hva det neste blir. Jeg har ikke fantasi til å komme på flere idiotiske trekk fra den siden.

 4. Lasse G. Dahl avatar

  Jeg kan vanskelig tro at å presentere det norske flagget på blå bunn er forenelig med heraldiske regler?! Norsk offentlighet skal forholde seg til slikt.

%d bloggere liker dette: