Sicilia – verdens flotteste øy

kolymbetra
Bildet er fra den flotte hagen Kolymbetra i Templenes Dal, like nedenfor den gamle greske byen og parken.

Sicilia er enda litt mer italiensk enn Italia. Som apropos til siste artikkel hos Reisetips minner jeg mine lesere om mine Sicilia-artikler Så blir det endelig Sicilia fra 2008 og en oppfølger Giardini di Kolymbetra fra 2011.

Bare Etna er verdt et besøk til Sicilia i seg selv. Du kan enkelt komme nesten til toppen, opp i månelandskapet av størknet, knust lava, se sporene etter lavastrømmenes herjinger nedover fjellsiden og se den fantastiske utsikten over Middelhavet. Eller ta deg ut til en odde, eller ut i båt, syd for Catania og se byen med en vulkan på 3300 meters høyde bak seg. Det er vilt ekstatisk bare å se.
Fortsett å lese Sicilia – verdens flotteste øy

Vi språkløse (reprise)

Føst publisert på Usenet News no.alt.frustrasjoner 26. januar 2003, rett etter at en familiefar i Sveio hadde drept sin familie, et individuelt og familiært norsk æresdrap, president Bush var i ferd med å innlede krigen mot Saddam i Irak, og jeg selv hadde akkurat mistet jobben og kjæresten, på samme dag.:Vi er blant dem som våger for å vinne, mens de er opptatt av om det er trygt.

Vi er dem som har det meste av æren for at sivilisasjonen har utviklet seg fra bærsankernivået via jakt, jordbruk, industri til informasjon, alt mens de passet barn og hjem.

Det ble en del kriger underveis, men i det store og det hele har vi kommet oss etter dem.

Vi fant opp støvsugere, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og øvrige husholdningsmaskiner.

Så fant vi opp BH-en, P-pillene, dildoen, kunstig befruktning og og tillot også dem å ta heltidsarbeid.

Vi var tilmed med på å kreve lik lønn for likt arbeid og ellers like rettigheter, dog med ett unntak.

Barn var de best til å ha ansvaret for, så kunne vi dyrke vårt.

Fortsett å lese Vi språkløse (reprise)

Visjoner og samfunn

*Fra Usenet News no.alt.frustrasjoner 1. januar 2002:*

Norge er et godt land å bo i. Vi har gjennom noen generasjoner bygget det landet vi trenger å bygge, så nå er det tid for andre visjoner. Vi har noen fattige, men de får noe skylde seg selv hvis de ikke kan arbeide, og vi har noen rike og det er litt for ille hva de tjener. På 1800-tallet fikk vi jernbaner og på 1900-tallet fikk vi veier og flyplasser. Dessuten fant vi olje, så vi har inntekter nok til å leve bra og spare en masse.

Fortsett å lese Visjoner og samfunn