Velkommen (redesign)

Velkommen, besøkende.

Etter litt jobbing har jeg da redesignet bloggen min. Når jeg får lagt inn noen flere sider blir bloggen roten av hjemmesiden. Den er utdatert, for mye slektsorientert og moden for total utskiftnig.

Dette temaet er en bearbeiding av “standard norsk”, med et par ekstra selvlagde maler . Det er også et par plugins. Det som heter RSS har jeg kodet og rettet litt på selv, siden det er noen bugs som spesielt rammet norske tegn (som vanlig).

Det er kanskje overraskende for noen at denne WordPress kjører på IIS, men det går utmerket. Med tid og stunder skal jeg også få inn “mod_rewrite”-funksjonalitet. Ikke si Apache. Jeg har Apache, må også ha IIS og jeg gidder ikke betale for to IP-adresser og å splitte ASP fra PHP innen samme domene. Jeg har kunder på serveren og lever delvis av den. Dessuten kan jeg IIS meget godt. Nok om det.

Jeg er klar over at bildet skygger for lesbarhet av hovedmenyen. Jeg er usikker på hvor ille andre oppfatter det. Det er en bakgrunnfarge ved hover.

Bildet er fra Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg har glemt hvor jeg har funnet det.

Disse “feedene” er ikke beregnet på deg som bruker slikt selv, men for besøkende som ikke er vant med det og for meg selv. Dessuten er det artig å eksperimentere med det.

Av egne postinger er det nå mange artikler fra Borgerjournalistene, ikke typiske blogginnlegg. Flere kommer, både vanlige og skrevet for Borgerjournalistene.

God surfeftur, og velkommen tilbake en annen gang.


Publisert

i

av

Stikkord: