I kveld på Rockefeller: Amy Winehouse!

Jeg ser frem til årets første store konsertopplevelse i kveld, med Amy Winehouse på Rockefeller i Oslo.


Winehouse er usannsynlig ung, men spiller og lager usannsynlig god soulmusikk og har en usannsynlig barsk stemme. Utga fjorårets beste plate i følge Nye Takter. Låta “Rehab” ligger på topp. Først skal hun på Skavlan i kveld, og så bærer det direkte på scenen.

Den som ikke har billetter får altså bare en liten smakebit på NRK i kveld. Vi som har er utrolig spent på å se og høre den jenta live.

[MEDIA=5]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “I kveld på Rockefeller: Amy Winehouse!”

 1. morgenutgaven avatar

  …tipper hun innfrir forventningene, har hørt at hun har en tendens til å gjøre det.. =)
  nå er hun altså booket til både hove og øya for alle de som sikkert gjerne skulle hatt billettene dine i kveld…

 2. Knut Sparhell avatar

  Jeg synes ikke Amy innfridde helt som artist. Konserten var ok, men ikke mer. Jeg synes faktisk hun virket en smule brydd over å stå på en scene og heller ikke 100% inspirert. Hun er ung og derfor burde jeg vel ikke irritere meg over at hun oppfører seg som nylig tenåring, men likevel. Altså: Hun er ung og lovende, har en stemme med et fantastisk potensiale, som til tider allerede når slår ut ut i full blomst, særlig på “Rehab”.

  Dessuten syntes jeg hun tok seg mye flottere ut i kjolen kun hadde hos Skavlan (så reprisen) enn de dongeribuksene som hun stadig måtte heise opp. Jeg vil gi henne det råd å ha på seg klær hun er komfortabel med, spesielt på scenen.

  Jeg tror Amy kan ha en stor fremtid som soul-artist, men det fordrer at hun legger utvikler kjærlighet til det å være artist på en scene kveld etter kveld.

  Konklusjon: Hører gjerne masse på Amy, spesielt på plate, men går nok ikke på en ny konsert med henne i år. Om to år, kanskje.

  Ellers hører det vel med her at jeg trolig var den eldste blant publikum på Rockefeller fredag. Men det skyldes trolig kun meg.

  Her er en anmeldelse i Oslopuls:
  http://oslopuls.no/musikk/article1619110.ece

%d bloggere liker dette: