Forbrytere og idioter

Tilhengere av Serbias eksdiktator Slobodan Milosevic æret hans minne foran ettårsdagen for hans død. De hevder fortsatt at Milosevic ble drept i fengselet i Nederland.

Bevæpnet med skilt og røde tulipaner møtte en gruppe på rundt 70 mennesker opp foran VG huset for å støtte tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla. – Media har oppført seg som en reaksjonær kraft som bekrefter alle myter og fordommer og slik holder samfunnet på plass der det er. Valla ble for mektig og utålelig til slutt.

Jeg noterer meg også at RV fordømmer Vallas avgang, samt at Thorbjørn Berntsen angriper Yssen.

Gerd-Liv Valla er en forbryter og burde vært straffet. På grunn av sin posisjon, den hun hadde og fortsatt har, blir hun ikke det. LO er for mektig, Valla har fortsatt for mange “mektige vænna”. Ikke engang en beklagelse får Yssen fra LO!

Valla er en mobber, og Yssen bare en av ofrene. Yssen vant en knusende seier og Valla gikk på et knusende nederlag. Likevel fortsetter enkelte kronidioter å snakke om at det er MEDIA som har skylden! Jeg har bare forakt for denslags og for alle de forkvaklede idioter som nekter å anerkjenne en psykopatisk mobber ved høylys dag. Og Milosevic var selvfølgelig en fredens apostel og en sterk leder for Serbia. De to ting har ingen sammenheng, men IDIOTIEN blant deres tilhengere er like klar og tydelig.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Forbrytere og idioter”

  1. Milton Marx avatar

    Morsom sammenstilling. Enig med du – om enn jeg egentlig ikke tror man når langt i LO-systemet uten selv å være ei bølle.

%d bloggere liker dette: