Kaos

Påske-kaos, trafikk-kaos, brannkaos, snøkaos, stormkaos, skredkaos, tunnelkaos, strømkaos, telefonkaos, datakaos, matkaos, veikaos, køkaos, madonna-kaos, skatte-kaos, kaos meg her og kaos meg der.

Straks vaktsjefen i en avis får inn mer enn én melding om en situasjon, eller situasjonen er usikker eller vanskelig, så er det forvirrende og uoversiktlig, og er noe forvirrende eller uoversiktlig så er det selvsagt kaos. For redaksjonen. Fullstendig kaos.

Hvis noen biler står fast på Hardangervidda *samtidig* med at et ektepar er savnet i Troms, så er det *kaos* i fjellheimen, selvfølgelig. Hvis en minibank ikke virker samtidig med at en kunde rapporterer om hundre ukjente millioner på kontoen, så er det *kaos* i banksystemet. Hvis det meldes at Britney Spears slapp en fjert i kveld omtrent samtidig med at det tikker inn en melding om at Tone Damli Aaberge har pupper så er det *kaos* i redaksjonen, naturligvis.

Tramteatrets «Naken greve jager neger med øks» er foreldet og uaktuell. «Helt kaos når full kjendis-mann tok kjendis-kvinne på puppen» er vel mer dekkende nå.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Kaos”

  1. Genese avatar

    Det går inflasjon i begreper. Og etterhvert mister selv det kraftigste kraftuttrykk sin kraft.