Pizza og Politiskolen 7

Leier en film, en skikkelig møkkafilm for den saks skyld. Bare det er noe som ikke krever for nye tenking. Kjøper med en pizza, en standard med mye ost, og en cola, samma, bare det er spisbart og drikkbart. Gi en F i hele valgoppgjøret. Norge er lissom likevel verdens beste land, og sånn vil det bli så lenge de derre pollitikera får bestemme. Ingen grunn til å stemme, kreke seg helt til det jævla valglokalet. Politikk er noe –raahp– dritt.


Jævla drittland, forresten. Helvetes bompenger. Eiendomsskatt. Rassister. Pakkistanere. Høl i veien. Tredve kroner på bussen. Søppel og dritt, tjuvradder og ranere overalt! Skjenkinga stenger klokka ett, slå den! Gamlemor få faen ikke anstendig hjelp til å gå på dass engang. Sossialkontoret gir’ei tusen spenn å leva for hele månan! Hundemøkk overalt nedi byparken. Køer straks du skal ut en tur, og bussen går aldri. Mye billigere i Sverige. Jævla drittland, jævla Norge.

Takke faen for sofan!

Snart er klokka tjue og jeg rakk det ikke, for jeg trudde døm stengte klokka enåtjue. Ikke se på *meg*’a! Dø, ikke stell deg foran skjermen’a!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Pizza og Politiskolen 7”

  1. Miriam avatar

    Livet er hærlig, ikke sant?

  2. Knut Sparhell avatar

    Miriam: Gjaldt ikke deg dette, vet du.

    Livet er forresten så som så, det.

%d bloggere liker dette: