Kokebok – oppskrifter på nett

Er du glad i mat? Liker du å lese eller teste oppskrifter på lekre retter?

Besøk Kirsti Cath Dahles kokebok

Denne oppskriftsamlingen inneholder nå over 700 oppskrifter og kan søkes i via web, wap eller SMS. Det betyr at du lett kan komme i kontakt med den mens du er i butikken, og slik få oversikt over hva du trenger. Eller du kan lage en pen utskrift på papir, og ta den med deg på kjøkkenet.

Kirsti Cath Dahles kokebok (Kokeboka på nett) inneholder oppskrifter hun har brukt og servert gjester. Noen av dem er modifiserte oppskrifter hentet fra andre. De er justert etter egne erfaringer, og prøvd ut selv.

Denne kokeboka har vært på nett i fire år nå, og er svært godt gjennomarbeidet og utprøvd, både som webapplikasjon (program) og med hensyn på dens innhold. Dette er “krem”-oppskrifter, alle som én, utvalgt, krydret og tilpasset av en virkelig matentusiast og dyktig kokke.

Søk i Kokeboka, og søk så gjerne videre i Haugesunds Avis store online kokebok, med tusenvis av oppskrifter, direkte fra søkeresultatene i denne kokeboka.

Bruk av, og oppslag i, kokeboka pr web, wap eller SMS er i dag helt gratis, eller begrenset til prisen på de SMS du selv sender (takst som SMS til Storbritannia). Mottak av oppskrift-SMS kan senere få en pris.

Ønsker du din egen kokebok på nett, slik som den du har besøkt ovenfor, ta kontakt med IT-ing Sparhell. Du starter da fra “scratch”, med en tom database. URL kan være under kokeboka.net eller ditt eget domene. Det vil koste, men vi blir nok enige om en oppstarts- og årspris, når du virkelig vil ha din personlige kokebok på nett. Full personlig brukerstøtte ytes i så fall hele veien.


Publisert

i

av

Stikkord: