Operaen i Oslo pluss WordPres-logo

WordCamp Norge i Oslo lørdag

Operaen i Oslo pluss WordPress-logoSom WordPress-entusiast er det selvfølgelig at jeg deltar på WordCamp Norway i Oslo på lørdag.

WordPress er verdens desidert mest utbredte system for publisering på nettet. Det som startet som en rent blogg-verktøy for ca åtte år siden er nå utviklet til et fullverdig innholdsadministrativt system (CMS), for alt fra enkle blogger til nettaviser, magasiner, tidsskrifter og nettverk for administrering av hundre- til tusenvis av undernettsteder. WordPress er åpen kildekode og gratis å laste ned og installere, for alle. WordPress er enkelt å bruke, enten på et webhotell man selv installerer det på og bruker eget domene, eller på en portal der man bare trenger registrere seg.

Kort sagt: Trenger du blogge skal du forsikre deg om at det er WordPress du får eller skaffer. Trenger du et fullblods nettsted, for en virksomhet eller en nettbutikk, skal du sørge for at at det er WordPress i bunnen. Deretter kommer et visuelt tema, de rette innstikk/programtillegg og tilrettelegging.

En WordCamp er en stor “happening” for både brukere og utviklere. Det er ennå noen “ekstraplasser” igjen på konferansene, men vær rask.

Relatert:

Publisert

i

,

av

Stikkord: