Tall Ship’s Races til Fredrikstad

I skrivende stund har det første seilskipet allerede nådd Fredrikstad og lagt til kai. I løpet av de neste to dagene kommer det bortimot 100 båter, blant dem noen av verdens største og flotteste seilskip. Fredrikstad er godt foreberedt til å ta i mot både båter, mannskap og hundertusener av gjester. Titusenvis av midlertidige parkeringsplasser er opprettet, en samling av dem utenfor stuevinduet mitt.

Båtene vil bli en uforglemmelig skue, spesielt utseilingen lørdag. Men hver eneste dag blir det lagt opp til folkefest i byen. Tusenvis av nye uteserveringsplasser langs brygge er også opprettet, så det skulle blir plass til de fleste, men jeg vil anbefale å styre unna selve bryggepromenaden og heller velge en av de nye, store, på Kråkerøy-siden.

For deg som har tenkt deg til Fredrikstad har jeg noen gode råd:Ta toget eller bussenHvis du kjøerer likevel, kjør E6 til du er over Sandesund bru (Glomma) og følg skiltingen mor P-plasser. Derfra er busstarnsport til sentrum inkludert i P-billetten.Les f.eks informasjonen fra VGSå får vi håpe været holder og at dette blir en kjempefest, det største arrangement i Fredrikstads historie.


Publisert

i

,

av

Stikkord: