Vang, Bang and a glorious feeling

Mine to døtre (13 og 16) var i går på Føling hele ettermiddagen og kvelden. Først var det et festivalteater, som neppe falt i smak hos de yngste av oss. Det var noe så spesielt som “Andevariasjoner” av David Mamet. Noe bedre var Cirkus Kha oom med “Nøkkens ønskekonsert” og påfølgende linedans ved andedammen.

Konsertene åpnet med Vidar Vang, uten band, med med sin gitar.Dette er vel amerikansk “roots”-musikk med nordnorsk preg, og Vang er dyktig som bare det. Jeg likte spesielt “Let’s pretend this coffe is champagne”.

Kveldens høydepunkt var, i alle fall for min døtre, tungrockbandet Big Bang. Dette skal være et av Norges beste live-band, og det leverte et forrykende show. Selv synes jeg vel ikke dette var så stort, og dessuten virket de en smule blaserte or ironiske overfor publikum. De er kanskje ike vant med et slikt blandet publikum, med alle aldersgrupper og heller ikke med “settingen”, der i fjæra.

Denne kvelden var imidlertid været på det aller beste, og vi nøt solnedgangen i det Vidar Vang var ferdig.

Fredagskvelden ble avslutten med utekino foran hotellet. Zwart stilte opp med mega-klassikeren “Singin’ in the rain”, nyopppusset, i farger og gromlyd. What a glorious feeling!


Publisert

i

,

av

Stikkord: