Fredrikstad kommune – fy faen

Fredrikstad kommune er en vanstyrt og korrupt pøl. Jeg er ikke bare flau, jeg pines over å bo i kommunen nå.

Dette, eller disse sakene, er noe av det verste jeg har lest omkring kommunal forvalting gjennom tidene. Det skrives om fakturering! Overfakturering er en mild forbrytelse. Spørsmålet er hvordan slike kunne bli attestert, fullstendig uten dekning i budsjettet og fullstendig uten lovlige vedtak!

Man attesterer altså fakturaer fra aksjeselskaper og enkeltpersonforetak som innehas fullstendig av en ansatt! Det er ufattelig, det er kriminelt.

Hoder må rulle, helt opp til rådmannen! Inntil disse har tatt sin hatt og gått, fått avskjed eller tiltalt er min tillit til Fredrikstad kommune NULL. Den var tynnslitt fra før, etter massivt demonstrert amatørskap og provinsialitet på nær sagt alle hold. Men nå skriker jeg. Dette finner jeg meg pokker ikke i, fra en kommune jeg attpå betaler skatt til. Fei ut de korrupte og/eller inkompetente slynglene i ledelsen av denne skakkkjørte, tarvelige kommunen, og det straks! Og stem for guds skyld ikke inn de samme politikerne neste år! Dette rammer nemlig også dem som er satt til å styre og kontrollere den såkalte administrasjonen.

Linker til avisomtalene:

NRK Østfold
Fredriksstad Blad


Publisert

i

,

av

Stikkord: