Tiden er alltid på farten

Time is always on the run
We’ve only just begun

Nå blir det ikke Roger Hodgson 22. juli, men trolig heller i august. Også da i Tyskland. Roger Hodgson var to ganger i Norge i siste år, nemlig i Steinkjer (les!) og Sandnes (mai).

Bare i Fredrikstad finnes det minst tre ekstreme Supertramp-fans. En av dem er meg. En annen er Kirsti Cath Dahle, hun med Kokeboka på nett.

I dag fyller Kirsti Cath 48 år, og gratulasjonen finner du her.

Om et par år, i 2010, i midten eller slutten av juli, kommer Rodger Hodgson til Fredrikstad. Det blir livets mest bestydningsfulle og ekstatiske/orgasmiske konsert.

For Supertramp er forrige århundrets største og mest talentfulle musikkgruppe (band), og «Child of Vision» er tidenes største musikalske verk. Intet mindre.

Men det var Kirsti Cath jeg skulle gratulere med dagen, og med Kokeboka 2.0.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Tiden er alltid på farten”

 1. Sissel avatar

  Musikk mens jeg skriver kommentar. Bra 🙂
  Supertramp var en del av 80 tallet for meg (også). Jeg har gitt bort alle lp’ene mine, men jeg må se om jeg ikke klarer å grave frem alle cd’ene sånn at jeg kan mimre litt. Akkurat nå er det meste pakket bort pga plassmangel, men snart ..

  Å høre ‘Breakfast in America’ og ‘The Logical Song’ frembringer jammen minner, kjenner jeg 🙂

 2. Knut Sparhell avatar

  Ja, ikke sant. For meg var det en del av 70-tallet, for på så og si hele 80-tallet hørte jeg nesten ikke Supertramp. Jeg kjente heller ingen som likte Supertramp, ikke ut over at Breakfast in America var en “bra LP” fra en forgangen tid. Ikke før jeg møtte KCD i 1997/98 og kikket i CD-samlingen. Massevis av Supertramp og Alan Parsons!

  Og han kommer hit i 2010, absolutt helt sikkert. I alle fall nesten. Han bare vet det ikke selv ennå. 🙂

 3. aina avatar
  aina

  Fantastisk musikk!
  Vet det ikke selv ennå?